Patel Ki Punjabi Shaadi (2017) DVDRip Full Movie Online Download Comedy movie is about a Punjabi and Gujarati family. and their cultural clash. Gujarati is played by Paresh Rawal and Punjabi Played by Rishi Kapoor. Patel Ki Punjabi Shaadi Full Movie You can watch this Movie hd free Patel Ki Punjabi Shaadi full movie online, watch Patel Ki Punjabi Shaadi movie download, Patel Ki Punjabi Shaadi Hindi movie online movierulz, Patel Ki ... | Capitaine Marleau | Dementia 13 2017

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Viktória

Az Oscar-díjas Judy Dench új filmje különleges igaz történet egy szokatlan barátságról Viktória királynő jelentős uralkodásának kései éveiből.
Abdul Karim, a fiatal tisztviselő Indiából Angliába utazik, hogy részt vegyen a királynő Arany Jubileumán, és meglepve tapasztalja, hogy maga a királynő veszi pártfogásába.
Amikor a királynő elkezdi firtatni régóta birtokolt posztjának korlátait, váratlan és elkötelezett szövetség jön létre közte és a férfi közt, és olyan lojálisak egymáshoz, hogy az udvartartás és a belső körök megpróbálják szétzúzni ezt a viszonyt. Ahogy a barátság mélyül, a királynő új szemmel kezdi látni a világot, és boldogan nyeri vissza emberi mivoltát. (Forgalmazza: UIP-Duna Film)

Oldalak